Comerç detall

Associat

Òptica Alós

Gratificació: 11%
NO ACUMULABLE A ALTRES OFERTES. CONSULTAR CONDICIONS.
Adreça: Carrer Rizal 1 Ripollet
Tel: 935940265
Email: ripollet@opticaalos.com
Web: www.opticaalos.com
Subsector: Òptiques i centres odontològics

Descripció

Òptica Alós és una empresa familiar, transparent, moderna i avesada als seus clients. Comptem amb professionals altament qualificats repartits en els nostres tres centres. La nostra manera de donar servei amb la major professionalitat possible i oferint els millors preus del mercat, ha estat el pilar fonamental del creixement de la nostra empresa, aquesta relació entre professional i client ha permès portar la nostra feina més enllà. 

A Òptica Alós ens preocupen les persones. El nostre principal objectiu és poder donar als nostres clients el millor servei al millor preu del mercat i desenvolupar, així, una relació a llarg termini, duradora i estreta. Creiem que això s'aconsegueix sempre que es doni el millor tracte possible per part dels millors professionals. Compromís, eficàcia, responsabilitat, honestedat, són alguns dels valors amb els quals Òptica Alós construeix la seva filosofia. 


Disposem de gabinet de optometria, contactologia, audiologia, taller ... "Cuidem de la teva salut visual i auditiva. Vine i Veuràs"

Mapa