Comerç del Foix

Comerç del Foix:

Què és i qui som?

La nostra associació, a la que hem volgut anomenar “COMERÇ DEL FOIX", perquè no tan sols parlem d’un sol nucli urbà sinó que tenim la sort de viure dins d’un terme municipal plural, ample i acollidor, que està constituït per la Ràpita, Cal Salines, Cal Rubió i Santa Margarida i els Monjos. Aquesta situació geogràfica fa que tinguem un nexe d’unió, el riu Foix i, per això hem volgut, ens ha agradat i hem cregut adient anomenar a la nostra associació COMERÇ DEL FOIX.

Objectius:

L’objectiu principal del “COMERÇ DEL FOIX" és el de millorar la qualitat i la competitivitat del teixit comercial i contraposar la nostra oferta comercial, basada en valors com la proximitat, la qualitat i el millor servei i atenció a la clientela que puguem donar, davant altres formules comercials més massificades i impersonals.

Per tal de tirar endavant aquest projecte necessitarem el compromís de tot el teixit empresarial i comercial del nostre municipi, així com de les nostres entitats administratives com són l’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat.

Així doncs, per aconseguir el progrés de qualsevol dels nostres municipis, una de les bases primordials, és tenir el teixit empresarial i comercial ben sòlid, per permetre a la seva població l’obtenció de recursos econòmics i la satisfacció de totes les seves necessitats de bens i serveis, dins de l’entorn del seu propi municipi.

D’aquesta manera, aconseguirem que el nostre poble sigui un lloc lúdic, agradable al passeig, un punt de trobada, que beneficiï a la seva gent.

Santa Margarida i els Monjos (Barcelona).
http://comercdelfoix.com/
Enllaç Apple store App: Comerç del Foix
Enllaç Google play App: Comerç del Foix
La implantació agrupa també tots aquests altres municipis; La Ràpita, Cal Salines i Cal Rubió a part de Santa Margarida i els Monjos.

Solucions Moneder contractades:

Pagament

Fidelització

Informació

Comunicació

Suport

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.