Què cal tenir en compte per les subvencions del CCAM?

ccam

Què cal tenir en compte per les subvencions del CCAM?

Tal com us explicàvem en un post anterior ja s’han publicat les subvencions del 2017 del CCAM per a associacions, federacions, gremis i centrals de compres. El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos corresponents va començar el dia 3 d’abril de 2017 i acaba el dia 8 de maig de 2017.

En aquest post ens agradaria explicar els aspectes més rellevants i que considerem que poden ser de més interès pel nostre sector.

Competitivitat de l’empresa a través de les entitats, en el qual es podria emmarcar la implantació del nostre sistema de fidelització moneder, ja que encaixa perfectament en el tipus de projectes subvencionables.

  • Projectes de dinamització comercial en les zones urbanes que millorin l’activitat comercial, potenciant el comerç de proximitat.
  • Projectes per a promocionar la transformació digital del comerç.

Així mateix, podem col·laborar i ajudar-vos en les següents tipologies d’accions subvencionables:

  • Activitats de fidelització de clients.
  • Creació de pàgina web.
  • Creació o millora de la comunicació a les xarxes socials
  • APP’s.
  • Butlletins electrònics.
  • Formació

El programa pot subvencionar fins al 50% de les accions, amb un màxim de 23.000 €, més el 15% de les despeses de gestió i estructura, amb un màxim de 3000 €.

En el cas de les associacions dels mercats municipals, el límit màxim s’estableix en 8000 € més el 15% de les despeses de gestió i estructura, amb un màxim de 3000 €.

Aprofiteu aquestes subvencions per fidelitzar als vostres clients i augmentar vendes a través de moneder.cat i per millorar el vostre entorn digital.  Si teniu dubtes o requeriu assessorament per a presentar les subvencions, us podem posar en contacte amb professionals i federacions que us poden oferir tot el suport que necessiteu, tan sols cal que contacteu amb nosaltres i us oferirem aquest servei.