Acord entre Moneder i Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya

ABCCAT

Acord entre Moneder i Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya

Aquest mes d’abril, Moneder ha arribat a un acord amb l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, el qual les associacions que contractin, o tinguin contractat Moneder  podran gaudir de 6 mesos gratuïts a l’ABCCAT.

L’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, és una entitat associativa empresarial catalana que aglutina la majoria de les unions de botiguers i associacions de comerciants locals. És un interlocutor per a les petites i mitjanes empreses comercials catalanes davant les diferents administracions.

L’ABCCAT ofereix una bona part de serveis als associats de forma gratuïta. Ofereixen dues línies de serveis:

  • Línia dirigida a les entitats afiliades, on conté productes i serveis específics perquè les associacions puguin aprofitar eines d’ajuda integral per les tasques diàries de direcció i dinamització.
  • Línia dirigida als associats d’entitats afiliades, on conté productes i serveis que són una bona representació de les solucions integrals a problemes i necessitats que es troben els negocis.

Per a més informació sobre el món del comerç, podeu accedir a www.catalunyacomerc.com i visitar la guia comercial en mapa interactiu, per donar a conèixer i promocionar tots els establiments comercials.